Neked íródó vers és birtokba vehető, 
minőségi egyedi zenék EGY csomagban 

 

Brainstorming

Piacra lépő csomag

Jogtiszta reklámvideó zenéd mellé írjunk olyan szlogent vagy verset, melyről könnyen megjegyzik a termékeid, vállalkozásod, szolgáltatásaidat.

Az egyedi megoldások lehetőséget adnak arra, hogy piacra lépéshez megadják a kellő önbizalmat. Urald a piacot  nem mindennapi eszközökkel.

 

VIEW MORE
piacralépős.jpg

Tartalmi csomag

Ha minőségi tartalmat gyártasz, legyen az youtube csatorna, podcast, sokat segítesz vele másoknak. Mi abban szeretnénk segíteni, hogy a tartalomgyártás mellett ne kelljen foglalkoznod háttér dolgokkal, mint pl jogtiszta zenék kikeresése stb. Garantáltan nem tilja le egyik platform sem, hiszen csak a Tiéd! Színesítsd a tartalmaid rövid versekkel. 

VIEW MORE
Writing on Glass

Márkaépítő csomag

Változni és növekedni megújulással lehetséges. Dobd fel az egyik terméked csalogató versekkel, amit az emberek fotózni fognak, csinálj  rá egy reklámkampányt és még a zene tisztasága miatt sem kell aggódnod, mert ebben a csomagban mind a kettő egyben a Tiéd lehet.   

VIEW MORE

Kreatív vállalkozóknak

Variáld a zenéket és a verseket kedved szerint. Legyél más egy konferencián és játszd az általad választott zenét, térj el a hétköznapi menülapoktól, dobd fel a hírleveledet haiku-sorozattal. A határ a csillagos ég és mi lehozzuk Neked.  

VIEW MORE