Tulajdonjog átruházási nyilatkozat -Alulírott, Andante-95 Bt (továbbiakban Eladó) átruházza........................................ (továbbiakban Vevő)  részére a ...........................................című hangfelvételének tulajdoni jogát. A felvétel .................Ft, azaz ...........................................Ft vételár átutalásával Vevő tulajdonába száll.

- Eladó a vételár átutalásának napján elektronikus úton elküldi Vevő részére 1. a teljes hosszúságú hangfelvételt magas minőségű (Wave) formátumban, 2. a számlát és 3.  az aláírt Tulajdonjog átruházási nyilatkozatot. Utóbbit postai úton egyaránt eljuttatja Vevő részére.

-  Eladó garantálja, hogy a felvétel az első és eredeti hangszeres kivitelezése a szerzeménynek, mely egyben az Artisjus Szerzői Jogvédő Hivatal belső hangmintatárában változatlan formában van jelen, mint a szerzői levédés dokumentuma. A felvétel ISRC kódja:...........................................................

- Eladó garantálja, hogy a szerzeményből eladási céllal semmilyen további feldolgozást nem készít.

-  A hangfelvétel Vevő tulajdonába kerül, mellyel tetszőleges módon rendelkezhet  (a szerző személyes méltóságát szem előtt tartva).

- A hangfelvétel vevő általi esetleges sokszorosítási metódusára, vagy egyéb önálló zenei termékként való továbbhasznosítás esetére az ezt érintő általános szerzői jogi szabályok, törvények vonatkoznak.

 

Kelt:

           .....................................................................
                                   Andante-95 Bt